Signeer ons gastenboek

Gastenboek

27/09/2016

Marijke

Vorige week op de Kinderboerderij het verjaardagsfeestje van onze dochter Emma (7) gevierd. De formules voor de verjaardagsfeestjes hebben we al bijna allemaal eens uitgetest en prima bevonden, maar de nieuwe optie in het aanbod is echt super: combinatie broodbakken en paardrijden!
De kids vonden het broodbakken onder de deskundige begeleiding van boer/bakker Do geweldig. En nadien mochten ze onder begeleiding van Anouck een ritje maken op de paarden, ze kammen en verzorgen en even met hen te voet de piste rond. Het hele programma was heel leerrijk Ún fun tegelijk, ideaal dus. Afsluiten deden we met een heerlijke pannenkoek of ijsje in de cafetaria. Voor herhaling vatbaar! Dikke merci aan het hele team van De Lange Schuur.


15/09/2016

gerlinde en sterre

Supergoed boerderijkamp en superinteressant broodatelier! Proficiat, Hans en Donovan en alle vrijwilligers (vooral ook de sympathieke dame van de broodateliers, bbq...)
Groetjes van Gerlinde en Sterre (VIA internationaal werk-kamp)


27/07/2016

Familie Vanhecke

In de lange schuur beleef je altijd een avontuur. Kippen, schapen, geitjes, koeien en op het terras kan de drank rijkelijk vloeien.
hier kan je genieten van het echte boerenleven, en als we nog een tip mogen geven!
Ga zeker eens op toer met de lekkere boer...


30/08/2015

endrew en saymon

Wij wonen in Brazilie waar het altijd warm is. Wij hebben de boerderij bezocht in de januari met vader, het was zeer koud en veel wind , gelukkig hadden we warme kleren. Het was leuk om de dieren in hun winterjas te zien. We komen nog eens terug in de zomer volgend jaar.


22/08/2014

800 depannage

gisteren voor de eerste keer bij jullie geweest het was super leuk voor de kinderen en ook voor de mama


Pagina: 1 - 2 - 3