Signeer ons gastenboek

Gastenboek

11/05/2018

saeek bipal

the problem of hair loss naturally. Looks good. Wondering if you could omit the almost and use a little orange juice and orange zest. OMG, it looks delicious! But they come into their own when baked with a delicious filling. At night, simply add your favorite milk, place in the fridge to cold-steep, and go to sleep.

https://nutricoup.com/


18/04/2018

CAPITAL CITY

CAPITAL CITY: Our company operates an interactive network which is currently at above 47 million online Loan applicants. Please let me know your requirement to apply for loan, with 2% interest rate. So I can provide you solution accordingly.

Mobiel: +1 951-366-0152
E-mail: capitalcityloan@live.com
whatsapp: +1 862-621-9274

Best Regards,
CAPITAL CITY
3045 W Capitol Ave, West Sacramento, CA 95691, United States.


27/09/2016

Marijke

Vorige week op de Kinderboerderij het verjaardagsfeestje van onze dochter Emma (7) gevierd. De formules voor de verjaardagsfeestjes hebben we al bijna allemaal eens uitgetest en prima bevonden, maar de nieuwe optie in het aanbod is echt super: combinatie broodbakken en paardrijden!
De kids vonden het broodbakken onder de deskundige begeleiding van boer/bakker Do geweldig. En nadien mochten ze onder begeleiding van Anouck een ritje maken op de paarden, ze kammen en verzorgen en even met hen te voet de piste rond. Het hele programma was heel leerrijk Ún fun tegelijk, ideaal dus. Afsluiten deden we met een heerlijke pannenkoek of ijsje in de cafetaria. Voor herhaling vatbaar! Dikke merci aan het hele team van De Lange Schuur.


15/09/2016

gerlinde en sterre

Supergoed boerderijkamp en superinteressant broodatelier! Proficiat, Hans en Donovan en alle vrijwilligers (vooral ook de sympathieke dame van de broodateliers, bbq...)
Groetjes van Gerlinde en Sterre (VIA internationaal werk-kamp)


27/07/2016

Familie Vanhecke

In de lange schuur beleef je altijd een avontuur. Kippen, schapen, geitjes, koeien en op het terras kan de drank rijkelijk vloeien.
hier kan je genieten van het echte boerenleven, en als we nog een tip mogen geven!
Ga zeker eens op toer met de lekkere boer...


Pagina: 1 - 2 - 3