Signeer ons gastenboek

Gastenboek

30/08/2015

endrew en saymon

Wij wonen in Brazilie waar het altijd warm is. Wij hebben de boerderij bezocht in de januari met vader, het was zeer koud en veel wind , gelukkig hadden we warme kleren. Het was leuk om de dieren in hun winterjas te zien. We komen nog eens terug in de zomer volgend jaar.


22/08/2014

800 depannage

gisteren voor de eerste keer bij jullie geweest het was super leuk voor de kinderen en ook voor de mama


09/08/2012

SK

Leuke website. Graag zouden wij in het kader van dierenwelzijn wel wat meer achtergrondinformatie over jullie dieren willen lezen. Dit is tegenwoordig toch wel een erg belangrijk aspect dat je in onze ogen niet mag onderbelichten. Voor veel scholen is dit doorslaggevend voor een eventueel bezoekje.
kinderkleding


23/07/2012

faith

het brood dat je de dinsdag kan bakken is keilekker en heel goed verteerbaar !!!


03/10/2011

BETTY

DANK VOOR GOEDE ONTHAAL EN DE VERFRISSINGEN EN MOOIE BEESTJES DANK


Pagina: 1 - 2 - 3